5 ani ViaCon Romania

5 ani ViaCon Romania

26 Sep, 2015

In urma cu 5 ani s-a pornit la un nou drum. Combustibilul de baza: increderea, seriozitatea, respectul si entuziasmul. 

Un drum anevoios, cu sacrificii si riscuri majore asumate, de cele mai multe ori asemanandu-se cu mersul pe sarma. De-a lungul celor 5 ani, munca in echipa noastra a cultivat implinirea relatiei cu celalalt, iar nu ambitiile si orgoliile. Eficienta si productivitatea firmei au depins de colaborarea, dar mai ales de coeziunea colectivului. Iar coeziunea angajatilor a depins in mod special de atitudinea si abordarea echipei manageriale.

Realitatea demonstreaza ca nu competentele si experienta genereaza succesul firmei, ci coeziunea spiritului de echipa care s-a datorat intotdeauna calitatii persoanei si implicarii directe a acesteia. Dincolo de profesionalism si eficienta, cheia succesului Viacon a fost data de valoarea angajatilor. In firma noastra, performanta nu a existat in afara emotiei, a daruirii unui strop din suflet. Randamentul si succesul in munca de echipa nu s-au datorat exclusiv inteligentei pragmatice, ci mai degraba implicarii sufletesti a angajatilor inzestrati cu coeficient emotional bogat. 

„Am inceput activitatea cu un colectiv de 4 persoane dar am facut pasi importanti privind dezvoltarea companiei iar acum ne putem uita cu mandrie la trecut si speranta la viitor. In cei 5 ani am relocat capacitati de productie din Vestul Europei in Romania, investitiile depasind 5 mil de euro si nu ne oprim aici. Urmeaza sa deschidem la Brasov o noua linie de tevi din polietilena pentru proiectele de canalizare. In domeniul infrastructurii este dificil sa faci predictii dar am convingerea ca firmele romanesti competente vor fi din ce in ce mai prezente pe piata, astfel ne vom putea bucura de o infrastructura rutiera moderna, europeana.” - Răzvan Ionescu, director general ViaCon Romania.

Acesti 5 ani au insemnat pentru ViaCon Romania mai mult decat un pas inainte in implementarea si consolidarea planului de dezvoltare.

Astfel, compania a reusit, prin extinderea echipei de profesionisti, sa raspunda cerintelor pietei cu produse la cel mai inalt standard de calitate prin proiectare, asistenta tehnica, consultanta dar si calitatea productiei.

Sufletul omului este CHEIA SUCCESULUI !

LA MULTI ANI, VIACON ROMANIA!


Galerie foto


Galerie video