Garduri

Garduri

Gardurile de imprejmuire sunt concepute pentru a preveni patrunderea animalelor de mici dimensiuni in zona autostrazilor, cailor ferate, culturilor, a ariilor de vanatoare, sau aeroporturilor.

ViaCon Romania ofera clientilor sai garduri de plasa zincata sudata, care previne deplasarea sarmelor orizontale si asigura stabilitatea ansamblului. Acestea sunt produse in doua variante de acoperire: cu acoperire de zinc si cu protectie suplimentara PVC peste plasa zincata. Acoperirea cu zinc a tuturor produselor se supune standardului EN 10244-2. Acoperirea cu zinc este de minim 40 microni. Rezistenta la tractiune a plasei de sarma este de 400-500 N/mm2. Stalpii si contravantuirile sunt confectionate din tabla zincata prin electrogalvanizare, cu sudura longitudinala protejata cu zinc, conform EN 10244-2, acoperire Z275 g/mp.

Gardurile sunt compuse din plasa, contravantuiri si stalpi.

Plasele sunt de urmatoarele feluri:

1. Plasa sudata in rulouri cu ochiuri egale

Se foloseste cel mai des la imprejmuirea terenurilor plate, pantelor domoale, gradinilor, parcurilor, santierelor de constructii, etc. Este o plasa produsa prin sudura, care previne alunecarea sarmelor verticale si astfel asigura stabilitatea gardului.

2. Plasa sudata in rulouri cu ochiuri graduale

Plasa este conceputa pentru a preveni trecerea animalelor mici prin ea. Acest produs este recomandat pentru imprejmuiri de autostrazi, cai ferate, livezi, tarcuri de vanatoare, pepiniere de arbusti. Este o plasa produsa prin sudura, care previne alunecarea sarmelor verticale si astfel asigura stabilitatea gardului.

3. Plasa de gard impletita in role

Aceasta este utilizata in cresterea animalelor, pentru custi de iepuri, voliere, cotete pentru pasari, etc. In silvicultura si floriculturia este excelenta pentru protejarea rasadurilor, arbustilor in pepiniere sau pentru plantarea vegetatiei tinere. In constructii este folosita pentru sustinerea tencuielii, la izolatii termice pentru cladiri si pentru izolarea conductelor. 

Instalarea sistemului de garduri presupune o mecanizare minimala, muncitori putini, timpul necesar pentru executie fiind unul foarte redus.

Cere detalii


Galerie foto