Produse si servicii pentru infrastructura

Produse si servicii pentru infrastructura

In urma interesului major aratat atat din partea Autoritatilor Publice cat si din partea constructorilor si proiectantilor, in ceea ce priveste tehnologiile moderne promovate prin intermediul partenerilor, in anul 2010, la Targu Mures a fost fondata compania ViaCon Romania.

In prezent, din Grupul ViaCon fac parte aproximativ 30 de companii din tari ca: Austria, Bulgaria, Republica Ceha, Danemarca, Estonia, Finlanda, Georgia, Lituania, Letonia, Norvegia, Polonia, Suedia, Ucraina, Ungaria, Slovacia, Romania, Rusia si Turcia.

In septembrie 2012, ViaCon a inaugurat in Parcul Industrial Graells & Llonch din localitatea Prejmer, situata la 10 km de Brasov, prima linie de productie de structuri metalice din otel ondulat din Romania, o investitie strategica pentru dezvoltarea companiei in Romania. Investitia se intinde pe o suprafata de 40.000 mp, cu o suprafta construita de peste 2.000 mp.

In anul 2014, ViaCon face o noua investitie pe piata din Romania deschizand o a doua fabrica, cu o suprafata de 2.700 mp, in zona industriala “Tractorul” Brasov, unde se produc in prezent stalpi metalici pentru iluminatul public. Cu o capacitate de 15.000 de unitati/an, aceasta linie de productie reprezinta a doua premiera a ViaCon in Romania, in special datorita capacitatii de a produce stalpi de mari dimensini.

In februarie 2016, ViaCon si-a extins activitatea prin achizitia unei linii de productie a conductelor de polietilena de inalta densitate Pecor Optima. Conductele pot fi produse la lungimi diferite cu diametre interioare cuprinse intre 300mm si 1200mm. Linia de Pecor Optima este instalata la fabrica din Prejmer judetul Brasov si este cea de a treia investitie pe parte de productie a companiei. Cu aceasta noua facilitate de productie, ViaCon atinge pragul de 6 mil euro investite in cele trei fabrici din Romania.

Pe langa productia de structuri din otel ondulat, stalpi metalici pentru iluminat si conducte de polietilena, ViaCon este furnizor de: parapete, geosintetice, panouri fonoabsorbante, gabioane.

Misiunea companiei este de a-si imbunatatii in mod constant produsele si de a coopera indeaproape cu clientii sai pentru a putea raspunde cerintelor pietei cu produse la cel mai inalt standard de calitate prin proiectare, asistenta tehnica, consultanta dar si prin calitatea productiei.

“Haideti sa cream un viitor mai bun impreuna!”


Galerie foto


Galerie video